Correcte transportkosten: betalen voor kwaliteit levert op!


Uiteraard kijk je als ondernemer ook altijd naar het prijskaartje van de diensten die je inzet. Hamofa Logistics mikt op een uiterst hoogwaardige afhandeling van ieder transport, all inclusive, zeg maar. Dat houdt ook in dat je steeds een correcte prijs mag verwachten voor dit kwalitatieve totaalpakket: geen cent teveel, maar exact wat het waard is. De transportkosten voor bulk- en massatransport liggen wellicht iets lager, maar de meerwaarde van onze toewijding en expertise zijn je geld meer dan waard. Meer nog: wie met ons werkt, bespaart kosten!Hoe digitalisering en efficiëntie de transportkosten indijkenZoals gezegd willen we bij Hamofa Logistics steeds voorop lopen wat betreft innovatie en digitalisering. Dit betekent dat we gebruik maken van state of the art systemen die de communicatie, planning en efficiëntie steeds omhoog stuwen. Dat doen we niet omdat we gadgetfreaks zijn; het past in onze strategie om steeds doeltreffender te worden.

Het begint al bij onze straightforward prijscalculator. Jij geeft gewoon in wat je wilt verzenden en naar waar, wij vertellen je meteen hoeveel dit kost. In die berekening worden alle kosten berekend en geoptimaliseerd. Door de meest recente data te koppelen aan de gigantische hoeveelheid gegevens die we met de jaren hebben verzameld, bereken we steeds de meest tijdbesparende en tegelijk kwalitatieve aanpak voor jouw verzending.Transportkosten liggen niet vast, onze kwalitatieve lat welTransportkosten worden bepaald door vele variabele parameters; het is dus geen vaste kost. Daarom is een een high end logistiek platform, waarmee planners, chauffeurs, managers??? steeds de vinger aan de pols houden de sleutel tot het verlagen van de totale transportkosten en het optimaliseren van het rendement. Het is al langer geweten dat bedrijven die eerdere transportgegevens verzamelen, sorteren, analyseren en beoordelen, beter zijn uitgerust om de opportuniteiten en verbeterpunten te ontdekken. Zo een oplossing geeft planners en managers ook de mogelijkheid om overbodige kosten te detecteren en te elimineren, denk aan brandstofverbruik, onnauwkeurige routeringsprocessen, ineffectieve distributie- en opslagnetwerken en lange doorlooptijden.

Dat is exact waarom we er bij Hamofa Logistics voor kiezen om plaats te vatten vooraan in het peloton van iedere technologische en digitale ontwikkeling. Zo missen ook onze klanten nooit de boot van hoogkwalitatieve verzendingen aan een correcte prijs. De tijdsbesparing en ontzorging die we aanbieden, geven vaak zelfs extra budgettaire ruimte!