Hoe transport management jouw customer relations bepaalt


Het vervoer van goederen en producten is in deze tijden zowat de fundering van iedere succesvolle onderneming. Hoe goed je product of onderdeel ook is; komt het te laat, dan is dat alles wat de klant onthoudt. Alle inspanningen die je als bedrijf levert, vallen of staan met de klantbeleving. Transport management is hierdoor een ronduit cruciale factor geworden die bepaalt hoe de klant jouw professionaliteit, toewijding en kwaliteit ervaart. Je wordt er met andere woorden genadeloos op afgerekend.Transporttraject = Customer journeyDe waarde van een transport-logistieke oplossing voor het verbeteren van klanttevredenheid en service kan dus niet genoeg worden benadrukt. Die waarde kan je dus maar best ook correct inschatten en monitoren. Niets zo fnuikend voor het vertrouwen als een laattijdige levering die de productie ophoudt. Het vermogen van een bedrijf om het juiste product op het juiste moment op de juiste plaats te leveren, is de pijler van de goodwill die een constructieve klantenrelatie definieert. Het gaat hierbij om de dienst zelf, maar ook over perceptie rond bijvoorbeeld de ecologische visie van jouw bedrijf. Door te scoren met transport management waarin planners en managers zorgen voor de meest efficiënte oplossingen, bind je klanten aan je bedrijf en je merk.

Daar houdt het echter lang niet op: tevreden productiebedrijven zullen deze tevredenheid ook communiceren naar hun netwerk en partners. Toeleveringsnetwerken zijn cruciaal voor zowat iedere business, dus de perspectieven die je zo creëert nemen exponentieel toe!


Hamofa legt verbindingen en smeedt partnerschappenHet is exact die meerwaarde waarop Hamofa Logistics zich toelegt. Onze optimalisatie van vrachten en transportwijzen garandeert een efficiëntie-boost waarmee onze klanten indruk maken. Vanuit verregaande digitalisatie en waterdichte communicatie tot aan de basis, zorgen ervoor dat we ieder aspect van het transporttraject nauwkeurig opvolgen en perfectioneren. Gekoppeld aan een oprechte toewijding en tonnen ervaring, bieden we zo het meest doeltreffende vracht- en transport management, waardoor de ladingen en zendingen ongeschonden en zo snel mogelijk op hun bestemming aankomen. Dit doen we op elke schaal en tot in elke uithoek van de planeet. Ook als kmo doe je uiteraard je voordeel met onze expertise en ons netwerk (die zijn immers wel op multinational-niveau).

De goedkeurende reacties en gunstige branding binnen jouw sector krijg je er helemaal gratis bij!