Internationaal transportService zonder grenzen

Internationaal transport betekent natuurlijk ook: een complex kluwen aan regelgeving en papierwerk. Ook de verschillende soorten transporten én ladingen eisen een stevige brok deskundigheid. Geen zorgen: Hamofa Logistics neemt dit allemaal van u over. Zowel uw volle vrachten (FTL), als deelpartijen (LTL) en kleine colli zijn bij ons in bekwame handen. Of het nu gaat om algemene handelsgoederen, voedingsmiddelen, medische producten, toestellen… tot zelfs gevaarlijke goederen (ADR); bij ons kunt u altijd rekenen op een gestroomlijnde handling én uiterst deskundig advies.

Enkele van onze belangrijkste pijlers:

>>
Internationale poule van chauffeurs
>>
Vlekkeloze communicatie
>>
Laagdrempelige, aanspreekbare medewerkers
>>
Geavanceerde boordcomputers
>>
All risk verzekering mogelijk
>>
Constante scholing

We kunnen ook steevast rekenen op een internationale poule van ervaren chauffeurs

waardoor transport én communicatie telkens vlekkeloos verlopen

Onze mensen zijn zich permanent bewust van hun rol als aanspreekpunt van het bedrijf en dat merken onze klanten! Via een constante scholing zijn ze bovendien helemaal mee met de meest actuele thema’s rond modern, ecologisch en klantvriendelijk transport. Onze volledige vloot is uitgerust met hoogst geavanceerde boordcomputers, waardoor onze centrale diensten steeds zicht behouden op alle informatie rond exacte locatie van goederen, rij- en rusturen en de verwachte aankomsttijd van de nog aan te leveren zendingen. Behoeft uw zending extra verzekering? Dan hebt u bij ons de mogelijkheid om, naast de gebruikelijke CMR-goederenverzekering, uw waardevolle producten ook All Risk te verzekeren.

Efficiëntie en duurzaamheid, gestoeld op spitstechnologie

Omdat stilstaan in deze sector bij uitstek achteruitgaan is, zetten we bij Hamofa Logistics sterk in op innovatie en verantwoordelijkheid. Door steeds gebruik te maken van de nieuwste en meest doeltreffende technieken, optimaliseren we de efficiëntie én verkleinen we onze (en uw) ecologische voetafdruk. Duurzaam ondernemen is meer dan een boutade; ‘Optimalisatie’, ‘Modern’, ‘Milieu’ en ‘Recyclage’ zijn niet toevallig de vier pijlers van onze visie.
01
Om u als klant iedere dag opnieuw de beste service en efficiëntie te bieden, is investeren in een state of the art infrastructuur simpelweg cruciaal. Alleen zo blijven we onze hoge kwalitatieve lat halen. Het is juist die voortdurende inzet op innovatie, die ervoor zorgt dat we onze flexibiliteit ten volle kunnen inzetten om telkens opnieuw de meest doeltreffende oplossing te vinden.

Modern

02
Een belangrijk onderdeel van verantwoord ondernemerschap is het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Door steeds te investeren in moderne transportmiddelen met een steeds lagere ecologische impact, zorgen we voor onze planeet. Ook onze efficiënte routeberekeningen en laadstrategieën maken een wereld van verschil.

Milieu

03
Met een nauwgezette blik op de hele keten, stimuleren we hergebruik van materialen en producten. Een circulaire economie is in het voordeel van iedereen. We zijn ons als transportbedrijf ten volle bewust van onze belangrijke plek in dit verhaal.

Recyclage

04
Stilstaan is achteruitgaan: dat is nergens meer waarheid dan in de transportsector. Daarom blijven we ons dagelijks inspannen om steeds verder te geraken. Perfectionisme is de motor van vooruitgang. Ook als klant hebt u recht op de beste diensten en producten die er op ieder moment beschikbaar zijn. Daarvoor gaan we tot het uiterste!

Optimaliseren

Onze diensten: grensverleggend in ieder opzicht

Transport is zoveel meer dan een zending van A naar B verplaatsen. Het is de bloedsomloop van de samenleving én de economie. Ongeacht de aard van de pakketten, afstanden, verschillende nationale en internationale regelgeving, snelheid… Hamofa Logistics perfectioneert uw transport tot in de kern. Zo zorgen we ervoor dat de levering gestroomlijnd, kostenefficiënt en met de allergrootste zorg gebeurt. Onze diensten omvatten elk facet van de verzending: logistiek, administratief én juridisch.

Internationaal transport

Distributie

Expeditie

Warehouse

Douaneactiviteiten

Transport verzekering