e Hamofa Logistics - Expeditie

ExpeditieHet internationale Hamofa netwerk: betrouwbaar én op maat

Wereldwijd eigen mensen inschakelen zou qua kostenefficiëntie niet erg verstandig zijn. Daarom beschikken we over een flexibel inzetbaar netwerk dat uw pakje met eenzelfde kwalitatieve lat behandelt. Zo bent u waar ook ter wereld verzekerd dat uw producten en zendingen tijdig en verzorgd hun bestemming bereiken.

Enkele van onze Expeditie-garanties:

>>
Wereldwijd, 24/7 beschikbare onderaannemers
>>
Oplossingen op maat
>>
Antwoord op iedere vraag
>>
All risk verzekering mogelijk
>>
Betrouwbare partners
>>
Overal ter wereld dezelfde kwaliteit

Moderne trucks met boordcomputers voor efficientere communicatie

En een constante opvolging onderweg

Onze onderaannemers en agenten staan over heel de planeet 24/7 klaar om volle vrachten, deelpartijen, collivervoer… met de grootste zorg te verwerken. We maken ons sterk dat we hierdoor een oplossing bieden voor werkelijk iedere uitdaging. Hebt u graag nog wat extra zekerheid? Dan verzekeren we uw zending toch gewoon all risk? Een grotere veiligheidsgarantie is er gewoonweg niet.

Efficiëntie en duurzaamheid, gestoeld op spitstechnologie

Omdat stilstaan in deze sector bij uitstek achteruitgaan is, zetten we bij Hamofa Logistics sterk in op innovatie en verantwoordelijkheid. Door steeds gebruik te maken van de nieuwste en meest doeltreffende technieken, optimaliseren we de efficiëntie én verkleinen we onze (en uw) ecologische voetafdruk. Duurzaam ondernemen is meer dan een boutade; ‘Optimalisatie’, ‘Modern’, ‘Milieu’ en ‘Recyclage’ zijn niet toevallig de vier pijlers van onze visie.
01
Om u als klant iedere dag opnieuw de beste service en efficiëntie te bieden, is investeren in een state of the art infrastructuur simpelweg cruciaal. Alleen zo blijven we onze hoge kwalitatieve lat halen. Het is juist die voortdurende inzet op innovatie, die ervoor zorgt dat we onze flexibiliteit ten volle kunnen inzetten om telkens opnieuw de meest doeltreffende oplossing te vinden.

Modern

02
Een belangrijk onderdeel van verantwoord ondernemerschap is het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Door steeds te investeren in moderne transportmiddelen met een steeds lagere ecologische impact, zorgen we voor onze planeet. Ook onze efficiënte routeberekeningen en laadstrategieën maken een wereld van verschil.

Milieu

03
Met een nauwgezette blik op de hele keten, stimuleren we hergebruik van materialen en producten. Een circulaire economie is in het voordeel van iedereen. We zijn ons als transportbedrijf ten volle bewust van onze belangrijke plek in dit verhaal.

Recyclage

04
Stilstaan is achteruitgaan: dat is nergens meer waarheid dan in de transportsector. Daarom blijven we ons dagelijks inspannen om steeds verder te geraken. Perfectionisme is de motor van vooruitgang. Ook als klant hebt u recht op de beste diensten en producten die er op ieder moment beschikbaar zijn. Daarvoor gaan we tot het uiterste!

Optimaliseren

Onze diensten: grensverleggend in ieder opzicht

Transport is zoveel meer dan een zending van A naar B verplaatsen. Het is de bloedsomloop van de samenleving én de economie. Ongeacht de aard van de pakketten, afstanden, verschillende nationale en internationale regelgeving, snelheid… Hamofa Logistics perfectioneert uw transport tot in de kern. Zo zorgen we ervoor dat de levering gestroomlijnd, kostenefficiënt en met de allergrootste zorg gebeurt. Onze diensten omvatten elk facet van de verzending: logistiek, administratief én juridisch.

Internationaal transport

Distributie

Expeditie

Warehouse

Douaneactiviteiten

Transport verzekering