Onze visie:Brede actieradius, diepgaande kwaliteit,warme bedrijfscultuur

Hamofa Logistics wil meer zijn dan een onpersoonlijke transportgigant. Ondanks de internationale actieradius en schaal, koesteren we onze identiteit als familiebedrijf. Authentieke betrokkenheid bij personeel én klanten is een onmisbaar ingrediënt van onze groeiformule. Het is net de groei van onze (en uw) mensen die onze ontwikkeling faciliteert. Ook duurzame innovatie en verantwoord ondernemerschap zijn sleutelbegrippen in onze visie, waarin kwaliteit het altijd haalt van kwantiteit.

Personeel met jaren evaring Menselijk kapitaal: een rendabele investering

Wie bij ons aan de slag gaat, blijft doorgaans even hangen… meerdere decennia zelfs. Mensen met ruim 35 jaar dienst zijn bij Hamofa Logistics geen uitzondering. Dat heeft natuurlijk enkele mooie gevolgen voor de kwaliteit van onze diensten. De goudmijn aan kennis en expertise is quasi bodemloos. Jongere werknemers doen meteen hun voordeel met het gul aangeboden advies van deze ervaringsdeskundigen. We kennen hier amper verloop. Dat draagt ook bij tot de bijna familiale sfeer van het bedrijf: iedereen kent iedereen. Op papier is er natuurlijk een ‘Chain of command’, maar we realiseren ons ten volle dat iedere schakel even waardevol is… ook dát voelt de klant.

Continue opleidingen, perfectie als drijfveer Professionele ontplooiing stimuleert passie en werkplezier

De transportsector is constant in beweging en verandert dus ook zelf aan sneltreinvaart. Regelgeving, technologie, nieuwe concepten… wie niet aanklampt, mist de boot. Daarom zetten we volop in op kwalitatieve en diepgaande opleiding voor elke werknemer. Permanente bijscholing is een elementair onderdeel van ons personeelsbeleid. Resultaat: een leger van zo’n 130 deskundigen, die de sector door en door beheersen. Ook dat is natuurlijk een extra reden waarom klanten telkens weer voor ons kiezen: wie zijn transport overlaat aan vakmensen, kan zich verder volop concentreren op zijn corebusiness.

Hypermoderne voertuigen met boordcomputers voor gestroomlijnde communicatie

En een constante opvolging onderweg

Om steeds mee voorop te blijven in het peloton van Belgische (en mondiale) transportbedrijven, zetten we volop in op innovatie en digitalisering. Zo zijn onze trucks uitgerust met hypermoderne boordcomputers en beschikt elke chauffeur over een hand-device, waarmee ieder detail van het transporttraject minutieus wordt bijgehouden. Dit vertaalt zich ook naar torenhoog gebruiksgemak voor de klant. Zodra bijvoorbeeld een levering digitaal is afgetekend, rolt er al een factuur of ander document bij ons uit de printer. Uiteraard blijft ook menselijke communicatie een hoog goed. Al onze medewerkers, lokaal én internationaal, zijn maximaal bereikbaar en aanspreekbaar. Zo houden we u desgewenst steeds op de hoogte van alles wat er met uw zending gebeurt.

Efficiëntie en duurzaamheid, gestoeld op spitstechnologie

Omdat stilstaan in deze sector bij uitstek achteruitgaan is, zetten we bij Hamofa Logistics sterk in op innovatie en verantwoordelijkheid. Door steeds gebruik te maken van de nieuwste en meest doeltreffende technieken, optimaliseren we de efficiëntie én verkleinen we onze (en uw) ecologische voetafdruk. Duurzaam ondernemen is meer dan een boutade; ‘Optimalisatie’, ‘Modern’, ‘Milieu’ en ‘Recyclage’ zijn niet toevallig de vier pijlers van onze visie.
01
Om u als klant iedere dag opnieuw de beste service en efficiëntie te bieden, is investeren in een state of the art infrastructuur simpelweg cruciaal. Alleen zo blijven we onze hoge kwalitatieve lat halen. Het is juist die voortdurende inzet op innovatie, die ervoor zorgt dat we onze flexibiliteit ten volle kunnen inzetten om telkens opnieuw de meest doeltreffende oplossing te vinden.

Modern

02
Een belangrijk onderdeel van verantwoord ondernemerschap is het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Door steeds te investeren in moderne transportmiddelen met een steeds lagere ecologische impact, zorgen we voor onze planeet. Ook onze efficiënte routeberekeningen en laadstrategieën maken een wereld van verschil.

Milieu

03
Met een nauwgezette blik op de hele keten, stimuleren we hergebruik van materialen en producten. Een circulaire economie is in het voordeel van iedereen. We zijn ons als transportbedrijf ten volle bewust van onze belangrijke plek in dit verhaal.

Recyclage

04
Stilstaan is achteruitgaan: dat is nergens meer waarheid dan in de transportsector. Daarom blijven we ons dagelijks inspannen om steeds verder te geraken. Perfectionisme is de motor van vooruitgang. Ook als klant hebt u recht op de beste diensten en producten die er op ieder moment beschikbaar zijn. Daarvoor gaan we tot het uiterste!

Optimaliseren